Rensa i röran 

Idag for jag iväg i ett vintrigt snölandskap för att hjälpa en kvinna i Göteborg med tips om vad hon kan göra för att förbättra miljön hemma. Feng shui enligt klassisk metod är en effektiv metod då det handlar om att skapa hållbara miljöer. Lena varnade mig redan innan jag klev in genom dörren; "jag är en samlare". Det var modigt av henne att ta dit mig, de flesta människor förknippar feng shui med sparsmakade miljöer. Men så behöver det inte vara! Att det ekar i lokalerna innebär inte nödvändigtvis att stället är i harmoni. Det är en varm och mogen inredning som Lena och hennes make har skapat i huset där de har bott i många år. Den senaste renoveringen gjordes på 1980-talet. Idag ville Lena ha hjälp med sovrummet. Det var ett trevligt möte, vi diskuterade färgval till väggar, hur sovrumet skulle kunna göras mer ombonat för att ge en lugnare atmosfär (ta bort spegeldörrarna!) och mycket mer. Lena har många bra idéer som jag hoppas att hon och maken kommer att genomföra. I grund och botten börjar allt för deras del med detta enkla men samtidigt svåra:
Rensa i röran!
Lycka till!

Kommentera gärna: