Nytt affärsområde planeras

10 november 2014

Ett stort nytt affärsområde ska byggas med kontor, parkeringshus, butiker och bostäder. Jag var där och tittade på det som är tänkt att bli huvudkontor. Att ta sig an ett så     stort projekt innebär att det är viktigt att fundera över var man ska börja någonstans. Det är ju dessutom många praktiska förutsättningar som styr. Där fanns en del att fundera över för att få en bra lösning. Som alltid finns det inte bara EN lösning. Efter första undersökningen står det klart att en ny entré på framsidan av huset istället för på sidan vore att föredra. Det skulle lösa många bitar. Nu får vi se om det är genomförbart, flera företag berörs av ingreppet.

Roligt nytt projekt

En kvinna ringde mig, vi kan kalla henne Anna. "jag har läst din bok flera gånger genom åren och nu vill vi ha hjälp hemma så jag tänkte att jag ringer dig" Det visade sig att vi bor en kvart ifrån varandra! Nu hjälper jag dem både med hennet, en villa där de vill göra om, bygga ut och få en bättre känsla i huset. Vi tittade på alternativ vilket inkluderar både tillbyggnad och förmodligen också en helt ny entré.Förutom det ska jag titta på bästa alternativet att flytta på köket. För övrigt vill de ha ahjälp med färgval för hela huset och placering av möbler. Ibland vill kunden ha mer hjälp, ibland mindre. Detta är ett stort projekt. jag har varit där och tittat på huset utvändigt och invändigt, gjort mätningar och tagit med mig planritningar över huset hem. Nu ska jag klura på en bra lösning.

Kommentera gärna: